Navigácia

  • Medzníky druhej svetovej vojny

    Traja naši deviataci sa dňa 24. 4. 2024 zúčastnili predmetovej súťaže z dejepisu Medzníky druhej svetovej vojny. V tejto prestížnej súťaži, organizovanej Slovenským zväzom protifašistických bojovníkov, sa naši žiaci umiestnili na skvelom piatom mieste a to len päť bodov od prvého družstva. Žiaci ďakujeme sa skvelú reprezentáciu našej školy.

  • Knižnica plná spomienok v CSS

    Spomienky na slovenských spisovateľov a ich literárnu tvorbu, či poznanie aj terajších tvorcov literárneho sveta predstavili žiaci štvrtého ročníka na svojom ďalšom stretnutí našimi spoluobčanmi v CSS. Čítaním ukážok z ich literárnej tvorby a nasledné porozumenie textu bolo veľkým potešením navzájom.

  • Deň zeme

    Deň zeme sme si u nás na škole pripomenuli skvelou rozhlasovou reláciou, ktorú pripravili naše piatačky. Dievčatá ďakujeme...

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Zápis 2024

    18.4.2024 sa na našej škole uskutočnil zápis budúcich prvákov, deti spoznali školu a pani učiteľky. Už sa na nich tešíme!

  • DEŇ NARCISOV

    Vážení rodičia, aj tento rok sa naša škola zapája do zbierky na pomoc pre onkologických pacientov – „Dňa narcisov“. Vo štvrtok – 18.4.2024 budú žiaci 9. ročníka chodiť do jednotlivých tried a všetkým deťom, ktoré sa rozhodnú prispieť, rozdajú narcisy. ĎAKUJEME vopred za každé euro, ktorým môžete chorým ľuďom urobiť ich ťažké dni trochu krajšie a lepšie. 

  • Návšteva z MŠ Budmerice

    Po týždni k nám zavítala ďalšia vzácna návšteva tentoraz z MŠ Budmerice. Tešili sme sa na seba. Predviedli sme ,čo vieme aj kde máme ešte trošicka rezervy. Šťastné tváričky však vypovedajú za všetko.

  • Kvízovanie

    Včera 16.4.2024 sa uskutočnil ďalší kvíz, tentoraz sme si preverili vedomosti o známych ženách, ktoré menili svet. Sily našich tímov boli opäť vyrovnané, o víťazovi rozhodlo až posledné kolo. Tentokrát sa stal víťazom sa stal Braňo Belanský z IX.A, ktorý sa šľachetne vzdal ceny v prospech druhého miesta.

    Víťazovi gratulujeme a všetkým tímom ďakujeme za účasť. Tešíme sa na ďalší kvíz, o termíne a téme vás budeme včas informovať

  • Živé projekty v 1.A

    Učíme sa vypracovať projekty o živočíchoch. A predstavte si, že tie naše projekty behajú po triede,skáču,majú srsť alebo niektoré dokonca počúvajú na jedno slovo- lepšie ako my,prváci. No veď pozrite!

  • Zápis detí do 1.ročníka

  • Oznam: školská jedáleň

    - V prvý deň choroby si môžete pre obed prísť do školskej jedálne a počkať na chodbe, obed Vám vydáme v našich riadoch a rodič si ich preloží sám do vlastných nádob. Vstup do priestorov jedálne je zakázaný všetkým okrem stravníkov a personálu školy v záujme zachovania hygienických predpisov.

    - Dieťa sa musí pri odobratí obeda "čipnúť", inak nemá nárok na dotáciu na stravu.

    - Réžia na stravu je od 1.1.2024 pre každého stravníka 10€ mesačne, rodič platí najneskôr do 25. dňa predchádzajúceho mesiaca a to bez vyzvania.

    V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na vedúcu jedálne na čísle 0904240518

  • Vzácna návšteva z MŠ Štefanová

    Tak,ako po iné roky, tak aj teraz nás svojou návštevou poctili škôlkári z MŠ Štefanová aj s pani učiteľkami. Stretnutia sú vždy obohacujúce pre obidve strany. Tiež sa nám predviedli aj naše vychádzajúce divadelné hviezdy zo štvrtého ročníka.

  • Zber kuchynského oleja

    Zber kuchynského oleja sa uskutoční vo štvrtok, 11. 04. 2024 v čase od 7.00 hod do 7.45 hod. pred vchodom do telocvične. 

  • Riaditeľské voľno - 12.4.2024

    Dňa 12.4.2024 - v piatok bude riaditeľské voľno pre všetkých žiakov ZŠ a deti MŠ 

    z organizačných a prevádzkových dôvodov.

    Všetci sú automaticky odhlásení z obeda.

  • Zvieratká medzi nami

    V stredu  sa  naši prváci a 2.A vybrali do Nitry. Na vyučovaní sa venujeme živočíšnej ríši a tak sme boli pozrieť  interaktívnu výstavu Zvieratká medzi nami. Mohli sme vyskúšať na vlastnej koži mnohé . Napríklad rýchlosť behu zvierat... ich hmotnosť.. zrak,čuch i hmat...a porovnať s nami.. a našimi výkonmi. Slnečná starobylá Nitra nám robila skvelú kulisu

  • Múzeum Holokaustu v Seredi

    Naši deviataci, vo štvrtok, absolvovali dejepisnú exkurziu do Múzea Holokaustu v Seredi. Moderné expozície nás zaujali a vypočuli sme si aj prednášku na tému Úteky z táborov smrti. Na ceste domov sme sa ešte zastavili v  podnikovej predajni Sedita. Bolo super....

  • SLADKÁ HODINA U ŠIESTAKOV

    I tento školský rok sme si na hodinách anglického jazyka v 6.ročníku, opäť vychutnali lekciu venovanú jedlu. A keďže sa nám všetkým táto téma veľmi páčila, spojili sme príjemné s užitočným a vzišiel z toho krásny sladký výsledok. Žiaci si precvičili a ukázali získané vedomosti pri písaní receptov. Samozrejme, že svoje recepty odprezentovali nielen slovne, ale potešili svojimi výtvormi aj chuťové poháriky svojich spolužiakom. Tak sme spoločne dali príjemnú a sladkú predprípravu na veľkonočné sviatky

  • Marec mesiac kníh v CSS

    Žiaci 4.A triedy svojim čítaním, prácou s textom a jeho porozumním priniesli do CSS v Budmericiach kúsok marca, mesiaca kníh.Potešili ich aj s výrobkami žiakov z našej ŠKD, a tak spoločne im zaželali krásnu VEĽKÚ NOC.

  • Geografická olympiáda

    Aj v roku 2024 sa konalo na našej škole školské kolo Geografickej olympiády. Medzi najlepších patria:

    kat. G

    1. Matej Živčák

    2. Patrik Čarnocký

    3. Matej Šimončič

    kat. F

    1. Evelin Prokopová

    2. Magdaléna Klimová

    3. Tatiana Polomská

    kat. E

    1. Nikola Švingálová

    Patrik Čarnocký bol úspešným riešiteľom aj na okresnom kole. 

  • Skrátené vyučovanie - streda - 27.3.2024

    V stredu (27.3.) pred prázdninami sa skracuje vyučovanie

    1. stupeň na 4.vyučovacie hodiny

    2. stupeň na 5. vyučovacích hodín

    ŠKD a jedáleň funguje v bežnej prevádzke

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou Budmerice
    Budmerice 430
  • Kancelária školy: 033/6448 110

Fotogaléria